Νέα
Παρακολούθηση και αξιολόγηση της βόσκησης των ζώων
Αντιπροσωπευτικός πληθυσμός φυλής Κατσικά που εκτρέφεται στην περιοχή Μπαλτούμα Ιωαννίνων
Από τη χορήγηση έτοιμου φυράματος γαλακτοπαραγωγής, σε ενήλικες προβατίνες που βρίσκονται σε στάδιο γαλουχίας.
Παρουσίαση του έργου Meat Quality στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2023
Διεθνής Έκθεση Beyond 2023
Η ιχνηλασιμότητα ως εργαλείο για την ανάδειξη της παραγωγής κρέατος από αυτόχθονες φυλές βοοειδών
Ο Τομέας του Κρέατος και η Κυκλική Οικονομία
Το κρέας και η διατροφική του αξία
Zootechnia Helexpo 2023
Kick off Meeting
Άρθρα
Παρακολούθηση και αξιολόγηση της βόσκησης των ζώων
Αντιπροσωπευτικός πληθυσμός φυλής Κατσικά που εκτρέφεται στην περιοχή Μπαλτούμα Ιωαννίνων
Από τη χορήγηση έτοιμου φυράματος γαλακτοπαραγωγής, σε ενήλικες προβατίνες που βρίσκονται σε στάδιο γαλουχίας.